top of page
Nature Photographer_edited.jpg

Designtjenester

Fra

kr 10.000,-

Pakken inkluderer:
 

 1. Innhenting av behov og målsetninger: En inngående samtale med virksomheten for å forstå deres behov, målsetninger og ønsket budskap for innholdsproduksjonen.
   

 2. Planlegging og forberedelser: Utarbeidelse av en skreddersydd produksjonsplan basert på virksomhetens behov og målsetninger. Dette inkluderer valg av fotografi- og filmlokasjoner, tidspunkt for opptak, samt utvelgelse av relevant utstyr og eventuelle ekstra ressurser.
   

 3. 8 timers fotografering og filming på stedet: Fotografen vil være til stede i 8 timer for å ta bilder og filme relevant innhold for sosiale medier. Dette kan inkludere produkter, tjenester, ansatte, lokaler, arrangementer eller annet innhold som er relevant for virksomheten.
   

 4. Redigering og etterbehandling: Etter fotograferingen og filming vil fotografen bruke tid på å redigere og etterbehandle bildene og videoene for å sikre høy kvalitet og visuell tiltrekning.
   

 5. Levering av innhold: Fotografen vil levere det ferdige innholdet i egnet format for sosiale medieplattformer. Dette kan inkludere en rekke fotografier, videoer og eventuelle tilpassede grafiske elementer.
   

 6. Månedlig innholdsplan: Som en del av pakken kan fotografen også hjelpe med å utarbeide en månedlig innholdsplan, som gir veiledning for publisering av det produserte innholdet på sosiale medier.

bottom of page